wij ZOEKen EEN FIJNE COLLEGA!

Wij zijn op zoek naar een energieke en enthousiaste pedagogisch medewerker die ons gezellige kleinschalige team wil komen versterken, tijdens schoolweken en of vakantie periodes.

HOE ZIET HET WERKEN BIJ KIND AAN ZEE ERUIT?
Tijdens de schoolweken haal je de kinderen samen met je collega van school en draag jij zorg voor een leuke en uitdagende middag op de locatie en in de natuur. Zo kun je de kinderen een mooi kunstwerk laten maken in ons atelier, een prachtig boek voorlezen, spelletjes aan de grote eettafel doen of schelpen gaan zoeken op het strand.

In de vakantieweken zijn we de hele dag geopend en gaan we veel op pad met onze bakfietsen in de natuur, maar ook naar musea of het theater. Omdat we zo kleinschalig zijn, met slechts 1 groep, kun jij echt het verschil bij ons. Bij Kind aan Zee kennen we namelijk ieder kind en iedere ouder en kun jij zelf invulling geven aan wat je gaat ondernemen met de kinderen.

WIJ ZOEKEN EEN COLLEGA DIE:

Zich in kan leven in de belevingswereld van kinderen tussen 4 en 10 jaar.Een natuurlijk overwicht heeft en de verantwoordelijkheid over een groep kinderen kan dragen. Graag in de natuur komt bij mooi en minder mooi weer. Zijn of haar enthousiasme en eventuele muzikaliteit en creativiteit over kan brengen op kinderen. Een afgeronde MBO of vergevorderde HBO opleiding met een pedagogische achtergrond heeft. Flexibel inzetbaar is tijdens de vakantieweken.

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN?

Een BSO die zich qua visie en locatie onderscheidt van de reguliere kinderopvang. Een klein maar fijn team met een open cultuur waar eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt en we regelmatig met elkaar een etentje of een borrel plannen. Een salaris conform cao kinderopvang (met vakantiegeld en eindejaarsuitkering) en de mogelijkheid om je eigen creatieve stempel te zetten binnen ons bedrijf. Mogelijkheden tot extra pedagogische opleiding/ trainingen.

Het aantal contracturen is zeer flexibel.
We horen graag wat jij zou willen!

Spreekt de huiselijke sfeer, muziek, creativiteit en natuurbeleving je aan en denk jij dat je ons team kunt versterken?

Neem dan snel contact met ons op!

Een kijkje bij ons