EEN MIDDAG OP ONZE BSO ​

Tijdens schoolweken zorgen we voor een gedekte tafel of buffetje met vers fruit, brood en crackers voordat we de kinderen ophalen. Als school (Het Volle Leven) uit is, staan wij klaar met onze bakfietsen om de kinderen op te halen bij hun juf of meester.

Eenmaal aangekomen op de locatie mogen de kinderen eerst lekker hun gang gaan om bij te komen van de drukke schooldag, voordat we gaan eten. Na het eten bespreken we met elkaar of we naar buiten gaan, of juist binnen een activiteiten willen ondernemen. Soms kan het beide en splitten we de groep. Binnen is er ruimte voor creativiteit, (fantasie) spel, dans en rust. Buiten wordt er gerend, geklommen en gegraven.

Tijdens vakantieweken zijn we de gehele dag geopend en zijn de groepen meestal wat kleiner. De kinderen zijn welkom vanaf 8:30, maar mogen ook iets later komen. 

Afhankelijk van het weer hebben we altijd iets leuks in petto. Zo gaan we in de zomer veel naar het strand, de duinen en picknicken we veel. In de herfst en kerstvakanties bezoeken we naast het bos ook graag theatervoorstellingen of musea.

Op schooldagen zijn we rond 17:30 zijn we terug op de locaties en kunnen de kinderen weer opgehaald worden. Tijdens vakantiedagen is dat al om 17:00.

IMG_8974